Termeni şi condiţii

Acest site este protejat prin dreptul de autor. Fiecare text sau material grafic este destinat exclusiv uzului personal, non-comercial al vizitatorilor noștri și nu poate fi modificat sau utilizat fără acordul explicit al dr. Gabriel Ștefănescu.
Toate mărcile și logourile sunt deținute de dr. Gabriel Ștefănescu și nu aveți permisiunea să le copiați sau să le utilizați în nici un mod.

Conținutul acestui site se poate modifica în orice moment și rămâne la latitudinea dr. Gabriel Ștefănescu să decidă asupra acestor detalii.

Deoarece materialele postate sunt menite a fi citite de publicul larg, public ce nu are neaparat cunoștințe de specialitate, în scrierea textelor s-a căutat evitarea pe cât posibil a folosirii termenilor medicali, dificil de înţeles pentru majoritatea cititorilor, optându-se pentru termeni uzuali din limbajul cotidian. Materialele prezentate în acest site sunt puse la dispoziția vizitatorului fără nici un fel de garanții exprese sau implicite. Dr. Gabriel Ștefănescu nu garantează corectitudinea, totalitatea sau utilitatea informațiilor conținute în acest site și nici că materialele disponibile pe acest site vor fi difuzate neîntrerupt sau fără erori.

Toate informaţiile sunt prezentate în scop educaţional, nu înlocuiesc consultul medical şi nu constituie în sine un ghid medical pe care pacientul să-l folosească pentru a se trata singur.

Pentru sfaturi privind tratamentul de urmat adresaţi-vă medicului care vă va da lămuriri şi vă va orienta către opţiunea terapeutică cea mai bună.