Ana Maria Flaminzeanu

Numele meu este Ana Maria Flaminzeanu și am 42 de ani. Am ajuns la domnul Dr Ștefănescu, inițial întâmplător, insa după primul consult am constatat că alegerea a fost excelenta.
Diagnosticul pus în urma RMN a leziune MICP stâng grad lll, leziune LIA stang grad l, leziune MECA stang grad l, sindrom femuro-patelar bilateral. Domnul Dr Ștefănescu mi-a oferit informații complete și complexe cu privire la diagnostic, intervenția chirurgicală (ce se impunea conform diagnostic), precum și infiltratia cu acid hialuronic ce urma a se efectua după operație.
După intervenția chirurgicală am avut, de asemenea, întregul suport al domnului doctor, care mi-a explicat întregul proces de recuperare, oferindu-mi o recomandare excelenta pentru kinetoterapie și raspunzandu-mi, de fiecare data, cu răbdare și atenție la toate întrebările (chiar prostești uneori).
Pot spune, asumamndu-mi fiecare cuvânt, că este printre singurii medici întâlniți care-și face meseria cu pasiune, singurul scop fiind recuperarea integrală a pacientului.
Mulțumesc, domnule doctor!


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.