Testimoniale

Ortoped Gabriel Stefanescu

„În urma unei accidentări la fotbal am ajuns din întâmplare, fără recomandări, la domnul dr. Gabriel Ştefănescu, şi pot spune că am avut noroc. În urma investigaţiilor efectuate am fost diagnosticat cu ruptură totală de ligament încrucişat anterior şi ceva rupturi de menisc. Am hotărât să fac intervenţia de reconstrucţie ligament plus reparare şi curăţare menisc. Ce mi-a plăcut în mod special este că mi s-a explicat foarte clar ce presupune intervenţia precum şi cât este de important este după, astfel încât acum sunt recuperat integral şi pot spune că am din nou stabilitate şi încredere în genunchiul meu. Datorită profesionalismului şi atitudinii îl recomand cu încredere.”Ionuţ Dumitru
„În urmă cu câteva luni în urma unui accident stupid am suferit o fractură de metatars la piciorul stâng şi printr-un prieten apropiat am ajuns la Dr Gabriel Ştefănescu, care în urma consultului a sugerat pentru o recuperare rapidă să evit gipsul şi să optez pentru o intervenţie chirurgicală de reducere deschisă şi fixare internă baza metatars V cu şurub Herbert. Aveam de ales între a sta cu piciorul în gips o perioada îndelungată cu implicaţiile de rigoare … muşchi atrofiați … recuperare anevoioasă şi intervenţia sugerată de dr.Gabriel Ştefănescu care promitea o recuperare rapidă şi absenţa disconfortului cauzat de portul gipsului.
Am optat pentru intervenţia chirurgicală şi am fost încântat să constat că piciorul s-a recuperat în 2 săptămâni, iar în a 3-a săptămână deja călcam pe el.
Prin profesionalismul de care a dat dovadă Dr Gabriel Ştefănescu mi-a câştigat admiraţia şi prietenia.”
Gabriel Cocu
„Mă numesc MARINESCU NĂSTASE, am 57 de ani de viaţă şi 31 de ani de muncă. În vară am avut probleme la genunchiul stâng, am fost depistat cu leziune menisc intern corn posterior grad 3.
Fiind abonat în sistem privat, am ajuns la domnul dr. ŞTEFĂNESCU GABRIEL, care mi-a făcut operaţia de MENISCECTOMIE ARTROSCOPICĂ şi nu mi-a venit să cred că după 8 ore de la operaţie, puteam să merg fără cârjă sau cadru.
M-am refăcut foarte bine, acum nu mai am probleme şi cu 2 zile în urmă am făcut aceeaşi operaţie şi la piciorul drept, deoarece încă din decembrie mă durea piciorul şi când stăteam în maşină şi conduceam, nu mai vorbesc dacă făceam efort.
Ţin să-i mulţumesc din inima domnului doctor ŞTEFĂNESCU, un om cu mâini de aur, care mi-a alungat durerile. „
Marinescu Năstase
„În urma consultaţiei făcută de domnul doctor Ştefănescu diagnosticul a fost de gonartroză la ambii genunchi. Intervenţiile efectuate au fost artroscopie şi infiltraţii cu acid hialuronic.
Mi-a explicat pe înţelesul meu ce am şi care sunt paşii pe care trebuie să-i urmez.
Este un medic cu foarte multă răbdare, amabil, preocupat de pacient şi în perioada postoperatorie; un adevărat profesionist.
Operaţia a decurs foarte bine şi mă simt excelent.
Îl recomand cu mare încredere! „
Ivanoiu Alina
„La începutul 2015 m-am hotărât să fac o reconstrucție LIA pe care o amânam de câțiva ani. Timp de două luni am tot căutat după recomandări și renume însă nu m-a convins nimeni. Într-un final am decis să merg la întâmplare la un ortoped și așa am ajuns la Dr. Ștefănescu.
Un om foarte pasionat de specializarea sa și prietenos, mi-a explicat în detaliu cum va decurge operația, ce materiale se folosesc și la ce să mă aștept.
Am decis să facem împreună reconstrucția de LIA și tot tratamentul atât chirurgical cât și post-operator a fost impecabil. Recuperarea am făcut-o cu kineto-terapeutul recomandat de el și a mers excelent. Sub îndrumarea atentă a terapeutului și a doctorului am reușit să-mi recuperez total mobilitatea în câteva luni de la intervenția chirurgicală.”
Andrei M. - București
„Ruptura de menisc este un diagnostic pe care îl mai auzisem şi nu-mi spunea mare lucru, “ei, o chestie pe care o păţesc fotbaliştii”. Asta până am păţit-o eu, departe de a face parte din această categorie. Dureros, cu impact direct asupra activităţilor celor mai banale, ireversibil de la sine (oricât am sperat, în necunoştinţă de cauză cum eram).
Marele meu noroc a fost însă întâlnirea cu doctorul Ştefănescu. De cum m-a consultat şi a văzut rezultatul RMN, am înţeles că intervenţia trebuie făcută urgent, iar domnul doctor a făcut să fie posibil acest lucru.
Se spune că medicii chirurgi sunt duri în relaţia cu pacientul. Nimic mai fals în cazul doctorului Ştefănescu: mi-a spus clipă de clipă, inclusiv în timpul operaţiei efectuate cu mare precizie, ce anume mi se întâmplă, la ce simptome să mă aştept postoperator, a avut grijă să mă îndrume pas cu pas şi la figurat dar şi la propriu 🙂 Mai mult, având un pacient nu foarte ascultător în mine, a ştiut să mă convingă şi să mă trateze în perioada de recuperare care astfel a fost mai scurtă, cu o grijă pe care recunosc că nu am mai întâlnit-o la alţi medici chirurgi.
Din păcate, deşi nu intenţionăm să ajungem în situaţii critice care necesită intervenţii chirurgicale ortopedice, ni se întâmplă. Vestea bună este că dacă ajungeţi într-o asemenea situaţie, există doctorul Ştefănescu. Aşa cum l-am recomandat tuturor prietenilor mei, îl recomand oricui. Vă va ajuta să vă depăşiţi problema cu maxim profesionalism şi susţinere. În plus, veţi cunoaşte un chirurg şi un om deosebit. „
Mirela Ion
„În luna septembrie, 2015, am avut o intervenție de ligamentoplastie LIA genunchiul stâng. Operația am efectuat-o într-un spital privat, medicul chirurg fiind Dr. Gabriel Ștefănescu. Serviciile sunt de înaltă calitate, personalul este bine instruit, mediul ambiant este plăcut pe cât se poate într-un spital. Dr. Gabriel Ștefănescu este un om deschis, tratează pacientul fără menajamente, dar după părerea mea personală e un profesionist şi toate acțiunile sale sunt spre binele pacientului. Am apreciat în mod special implicarea dumnealui și înțelegerea de care a dat dovadă. „Rusev Petre
„În mai 2015 am avut neșansa unui banal accident casnic în care mi-am fracturat colul femural stâng. Am avut în schimb marea șansă să-l găsesc pe dl. doctor Gabriel Ștefănescu, care m-a internat de urgență și operat în aceeași zi. Acum sunt recunoscătoare pentru finețea cu care a executat operația, osul vindecându-se fără nicio urmă.
Foarte curând voi reveni la dânsul pentru intervenția de scoatere a șuruburilor care au fixat osul femural, dar sunt pe deplin liniștită că lucrurile au evoluția așteptată.
Sincer, mă bucur că mai avem încă specialiști buni în această ţară.
Îl recomand cu căldură pentru orice intervenție ortopedică pe dl. doctor Gabriel Ștefănescu.”
Cătălina Necula, Voluntari
„Doresc să-i mulţumesc pe această cale dr. Gabriel Ştefănescu.
Mă numesc Ispas Nicolae, am 46 de ani şi am efectuat două operaţii la cei doi genunchi.
Prima operaţie, diagnostic: leziune menisc intern corn posterior grad 3 genunchi stâng, confirmat de RMN, a avut loc la data de 12.01.2016, a doua zi externat, evoluţia fiind favorabilă. La opt zile de la operaţie am făcut o înfiltraţie cu substanţă vâscoelastică evoluţia fiind foarte bună, cu îmbunătăţiri considerabile de la zi la zi. După operaţie am făcut câteva exerciţii de mişcare a genunchiului recomandate de doctor.
A două operaţie cu diagnostic similar a avut loc la data de 09.02.2016 având în principiu aceeaşi evoluţie în cazul meu, urmează să fac infiltraţia pe data de 17.02.2016, evoluţia este bună în prezent, iar pe 01.03.2016 îmi propun să-mi reîncep activitatea. M-am operat deoarece aveam dureri ale genunchilor şi în partea din spate când mergeam sau vroiam să alerg.
Mulţumesc încă o dată.”
Nicolae Ispas
„Am fost operată de Dr. Ştefănescu pentru o fractură de claviculă. Totul a decurs exact cum mi-a explicat înainte de intervenţie. Foarte bun medic şi bun comunicator. Îl recomand!”Daniela Tache
„Numele meu este Mihai Popa şi în urma unei căzături cu bicicleta am acuzat dureri la genunchi. Am făcut radiografie şi RMN, am fost consultat de mulţi medici (la unii am ajuns greu având recomandări solide) dar am primit mereu răspunsul că nu am nimic, iar dacă pot să merg şi nu sunt sportiv de performanţă înseamnă că sunt sănătos :). Într-adevăr puteam să merg şi puteam să fac trasee montane cu bicicleta, dar nu puteam să alerg, nu puteam juca tenis de masă sau tenis de câmp, iar eu îmi doream să reiau şi aceste activităţi. După aproape doi ani de “nu am nimic” mi-a fost recomandat dr. Gabriel Ştefănescu. Am făcut un nou RMN, și, mi-a recomandat o artroscopie investigaţională. Am acceptat imediat şi mi-a descoperit o plică sinovială că fiind sursa durerii. Poate există medici cărora le este frică de necunoscut, poate nu au curaj să vadă ce se ascunde în genunchi, poate eu nu reprezentăm un caz grav, dar singurul medic că a înţeles că vreau să elimin durerea şi să-mi reiau activitatea fizică de dinainte de accident a fost dl. Dr. Gabriel Ştefănescu. Mulţumesc! De asemenea apreciez foarte mult explicaţiile şi răspunsurile pe care mi le-a oferit atât înainte cât şi după operaţie. Chiar dacă mă repet, aş vrea să închei cu MULŢUMESC!”Mihai Popa
„M-am internat într-unul dintre spitalele private din București pe 22 ianuarie, cu diagnostic de fractură de cap și col humeral pe partea dreaptă, pentru reducere deschisă și fixare internă humerus cu placa Philos ( +6 ;+2 șuruburi).
Intervenția a fost efectuată de dr. Gabriel Ștefănescu care de la primul consult mi-a câștigat încrederea prin explicațiile profesioniste despre posibilitatea recuperării funcțiilor brațului afectat. Nu a trebuit să port atelă după intervenție și asta mi-a dat posibilitatea să-mi mobilizez brațul destul de repede. Recuperarea prin kinetoterapie va desăvârși intervenția unui bun profesionist și bun comunicator. Mulțumesc!”
Carmen Vulpaș
„Mă numesc Olimpia Jerca şi am vârsta de 70 de ani.
În urma unor suferinţe mai vechi, în cursul anului 2015 am solicitat un consult de specialitate domnului doctor Gabi Ştefănescu. Diagnosticul a fost de SINDROM TUNEL CARPIAN STÂNG şi GONARTROZĂ la piciorul stâng.
Cele două diagnostice necesitau intervenţie chirurgicală rapidă, suferinţa fiind foarte veche, astfel încât în cursul lunii august a avut loc operaţia la mâna stânga care a fost o reuşită perfectă. În scurt timp a dispărut amorţirea degetelor deşi perioada de recuperare este circa 1 an de zile. Urma operaţiei a dispărut complet fără nici o cicatrice.
În cursul lunii septembrie a avut loc operaţia de gonartroză cu laser, la genunchiul piciorului stâng. Operaţia a fost o reuşită, astfel că a 2-a zi după operaţie, am fost externată din spital şi am plect, pe propriile picioare.
În prezent mă simt foarte bine şi pe această cale, doresc să-i mulţumesc foarte mult domnului doctor Gabi Ştefănescu. „
Olimpia Jerca
„În urma durerilor la genunchiul drept, fiul meu care are locuiește în București, mi-a făcut o programare la o consultație medicală la o clinică privată.
Am fost repartizat, la domnul doctor Gabriel Ștefănescu. După consultație domnul doctor mi-a propus operația, ca fiind cea mai bună variantă pentru artoza de care sufeream. Mi-a explicat în ce constă operația, modul de efectuare a acesteia și riscurile la care mă expun dacă nu accept operația.
După efectuarea analizelor și după ce am stat de vorbă cu anestezistul, am fost internat și operat. Am fost tratat postoperator de domnul doctor personal. La aproape 5 luni după operație pot să spun mă simt bine, mă mai supară când urc sau cobor scări de acces. Am ales această cale de a mulțumi domnului doctor Gabriel Ștefănescu. Domnule doctor, să vă dea Domnul sănătate și putere de muncă să tratați toți pacienții care vă deschid ușa cabinetului și să-i puneți pe picioare.”
Tudorel Diaconescu
„O fractură destul de complicată și delicată (fractură de mână stângă metacarp V) care a fost tratată cu foarte mare atenție și cu o supraveghere constantă. Pașii discutați și explicați înaintea operației au fost urmați strict, iar interacțiunea directă cu pacientul mă face să consider că am ajuns pe mâinile unui profesionist.”Cătălin Vasile, București
„Am 54 de ani și am fost internată anul trecut cu diagnosticul de gonortroză primară bilaterală de Grad ll-lll, leziune ME gen dr grad lll. Am fost operată artoscopie, la ambii genunchi și mi s-a făcut “emondaj articular cu meniscectomie parțială a conului meniscului extern (leziune gr. lll) și abrazare leziuni condrale femurotibiale (excizare sinovită reactivă). A urmat infiltrația cu substanță vâscoelastică și kinetoterapie. A trecut un an, timp în care am fost monitorizată de domnul doctor. Mă simt bine, cu o bună mobilitate. Îl recomand pe domnul doctor tuturor persoanelor care au nevoie de un ortoped! Vă mulțumesc!”Milica Moleșag
„Povestea mea începe într-o dimineață când m-am trezit cu o ușoară durere de umăr stâng, durere care a persistat o săptămână. Intrând în a doua săptămână de dureri, de data aceasta insuportabile, am început să merg la diferiți doctori ortopezi (3 la număr), dar din păcate toți mă trimiteau acasă spunându-mi că nu am nimic.
După acea săptămână cu dureri crunte (și nu exagerez deloc), un bun prieten mi l-a recomandat pe domnul doctor GABRIEL ȘTEFĂNESCU. Am intrat la domnul doctor în cabinet, i-am spus ce mă supară și m-a pus la ridic mâna (nu am putut), mi-a cerut să vadă o radiografie a umărului punându-mi diagnosticul de CALCIFICARE SUPRASPINOS… și mi-a spus că remediul este o intervenție chirurgicală, după care a început să-mi explice pe niște desene ce înseamnă ce am eu la umăr. Nu puteam urmări ce explica dumnealui pentru că am fost foarte bulversată de diagnostic și de faptul că nu aveam alt remediu decât acea intervenție chirurgicală, așa că mi-am luat la revedere de la domnul doctor și am plecat acasă pentru a discuta problema cu familia mea.
După o lună de frământări și dureri am decis să revin (și bine am făcut) pentru a discuta datele problemei mai în amănunt cu domnul doctor, după care am fost operată. A doua zi după operație am plecat acasă fără acele dureri crunte și pe cât posibil folosindu-mi măna stângă.
Țin să menționez că după intervenție domnul doctor s-a interesat de starea mea de sănătate și tot datorită dumnealui am urmat niște ședințe de recuperare, iar astăzi nu mai am nici un fel de durere, folosindu-mi mâna stângă exact ca înainte, îmi pot ridica fetița de 2 ani în brațe și mă pot juca cu ea.
Mulțumesc domnului doctor pentru răbdare și profesionalism.”
Vânătoru Elena
„Acum trei săptămâni am căzut, simțind dureri îngrozitoare la genunchi și nu puteam să mișc piciorul stâng.
M-am dus la primul spital, la primiri urgențe, mi s-a făcut radiografie, verdictul „fractură de platou tibial”. Mi-au pus atelă, urmând să mă duc la 4 zile la control (în ambulatoriu nu am găsit medic ortoped, atunci când mi s-a pus atela la picior).
După două zile, soțul meu l-a sunat pe medicul care l-a operat în toamna trecută pe el de artroză, pe domnul doctor Gabriel Ștefănescu. Domnul doctor, de cum a auzit ce am pățit și ce diagnostic mi s-a pus, i-a solicitat soțului meu să mă deplaseze de urgență la București. Aici, am făcut din nou radiografie, domnul doctor a analizat-o și i-a explicat soțului că singura șansă pentru a deveni din nou un om normal este operația pentru a putea fi reparată partea de tibie prăbușită. După operație, domnul doctor s-a ocupat personal de schimbarea pansamentului. Mâine sunt două săptămâni de la operație și merg la control să-mi extragă firele. Pe aceasta cale îi mulțumesc minunatului medic, Gabriel Ștefănescu pentru modul cum am fost operată și tratată postoperator.”
Doamna Diaconescu
„De Revelion am avut ghinionul de a-mi fractura glezna, mai exact am făcut fractură de peroneu. Am sunat la clinica unde sunt abonată și mi-am făcut o programare la ortopedie la dr. Gabriel Ștefănescu. La vremea respectivă nu știam că am fractură de peroneu, deoarece eu mă deplasam fără probleme. În momentul în care am intrat în cabinetul medicului am simțit o stare de siguranță. Trebuie să menționez că nu-l cunoșteam pe domnul doctor, eu fiind din provincie, nu din București. După ce m-a trimis la Radiologie, unde s-a confirmat faptul că aveam fractură de peroneu, m-am întors în cabinetul medicului. Cu o răbdare de neimaginat, cum rar mai găsești la doctori în zilele noastre, mi-a explicat exact ce s-a întâmplat și care sunt modalitățile pentru a trece cât mai repede peste eveniment. Mi-a explicat detaliat ce presupune intervenția ce urma să o fac. Trebuie să spun că eu am o fobie privind intervențiile chirurgicale, însă dânsul m-a făcut să fiu convinsă că totul va fi bine. Și așa a și fost….. Datorită operației și indicațiilor medicului, recuperarea a fost foarte scurtă și nedureroasă. La orice întrebare am avut de pus, doctorul mi-a răspuns prompt cu un calm desăvârșit, clar și la obiect, cu o atitudine pozitivă, strecurând și câteva glume pentru a destinde atmosfera. După operație m-a chemat zilnic pentru a-mi schimba personal pansamentul și pentru a supraveghea vindecarea operației. Foarte interesat de starea pacienților și oricând gata să ajute cu un sfat. Am mers la dr. Ștefănescu întâi ca la un Prieten și apoi ca la un medic. Îl recomand cu căldură și foarte multă convingere. Gabriel Ștefănescu este în același timp OMUL și MEDICUL.”Gianina Ilie, Ploiești
„Doctor Ștefănescu Gabriel. Un nume pe care îl rostesc cu plăcere de fiecare dată. Un om de un profesionalism desăvârșit. Ca fost sportiv, practicant al fotbalului, am avut de-al lungul timpului numeroase accidentări. În urmă cu aproape 15 ani am suferit 2 intervenții chirurgicale la meniscul genunchiului stâng, în urma cărora am rămas cu grave sechele. Orice efort de intensitate medie la care era supus genunchiul îmi provoca dureri. Eram resemnat cu gândul că nu voi mai face niciodată sport, nici măcar pentru întreținere. Doar că am avut norocul să-l întâlnesc pe Doctorul Ștefănescu Gabriel. Pentru mine era imposibil de imaginat că după două operații și la 15 ani distanță ar putea să-mi rezolve problema de la menisc.
Plin de siguranță și încredere, Doctorul Ștefănescu mi-a explicat ce avea să urmeze, aveam de făcut o operație la menisc. Mi-a vorbit atât de deschis și de clar încât am reușit să înțeleg ceea ce nu am știut timp de 15 ani.
Operația a decurs foarte bine, iar a doua zi eram deja plecat acasă pe picioarele mele. Nu am avut nici un fel de dureri, iar recuperarea a fost extrem de rapidă. Am început să fac sport, cu mult peste nivelul dinainte de operație.
Îl recomand cu inima deschisă pe Doctorul Ștefănescu Gabriel, atât pentru profesionalism, cât și pentru vocația sa de medic.”
Ionel Ilie, Ploiești
„În urma unui accident la ski, în luna martie 2016 am suferit o intervenție artoscopică de ligamentoplastie efectuată de domnul doctor Gabriel Ștefănescu. Intervenția a decurs normal, în prezent urmez protocolul de recuperare recomandat, iar evoluția este favorabilă.
În toată această perioadă, domnul doctor și-a făcut timpul necesar pentru a-mi oferi toate detaliile privind intervenția, eventualele riscuri, recuperarea, de a-mi răspunde la toate întrebările și de a-mi înlătura temerile, reușind să îmi câștige încrederea încă de la prima consultație.
Îi mulțumesc domnului doctor Ștefănescu pentru intervenție și pentru sprijinul post-operatoriu oferit ori de câte ori am avut nevoie, pentru profesionalismul, implicarea, amabilitatea și răbdarea de care a dat dovada, pentru încrederea pe care mi-a insuflat-o.
Pentru tot ceea ce a făcut pentru mine îi sunt recunoscătoare şi îl recomand cu mare căldură!”
Claudia Nicola
„O după amiază plăcută, prieteni, activități sportive, în acest context am avut ghinionul de a mă accidenta foarte grav. Norocul meu a fost însă întâlnirea cu omul și doctorul Ștefănescu, care, în urma investigațiilor temeinic efectuate, m-a diagnosticat cu ruptura de tendon achilean. Cu multă răbdare și profesionalism dr. Ștefănescu mi-a expus pe înțelesul meu tot ce implică tratamentul (operația de tip Kracow) și recuperarea aferentă îndepărtând tot ce înseamnă temere, frică, neștiință, lucruri de care ne lovim majoritatea când soluția este intervenția chirurgicală.
Cum m-am așteptat, operația a decurs excelent. În plus este demnă de menționat grija post operatorie pe care doctorul Ștefănescu mi-a acordat-o prin continuarea monitorizării operației, schimbarea pansamentelor și dezinfectarea zilnică și nu în ultimul rând prin informarea care o face privind evoluția intervenției, aceste acțiuni întărindu-mi convingerea că am făcut alegerea corectă apelând la serviciile dânsului.
Maniera profesională în care a tratat problema mea îl recomandă ca pe unul din cei mai buni doctori cu care m-am întâlnit, de aceea această scrisoare se vrea pe de-o parte o recomandare dată din toată inima și asumată de mine pentru DOCTORUL ȘTEFĂNESCU și pe de altă parte un MULȚUMESC OMULUI ȘTEFĂNESCU!”
Marcel Bunea, Ploiești