Aurelia Mogosiu

Numele meu este Aurelia Mogosiu , am 55 de ani si m-am regasit adesea in pacientul care merge la medic, ii spune ce-l doare, medicul ii spune (daca stie !) ce boala are, ce tratament trebuie sa faca si daca se va vindeca.
Iata cum a inceput una din suferintele mele: dureri de genunchi in mers, cand stangul, cand dreptul, imobilitate dupa perioade mai lungi de stat pe scaun, junghi permanent si durere in zonele laterale ale genunchilor pe perioada noptii. Am mers la medicul reumatolog si dupa o investigatie radiologica am primit diagnosticul de artroza. Stiti continuarea…fizioterapie, gimnastica medicala. Insa durerea nu a cedat si am mai cerut o a doua opinie, altui reumatolog. Cu ce m-am ales ? Cu nesansa de a intalni doctori de duzina pentru care diagnosticul nu vine nici macar dupa banala radiografie ci dupa, ”aspectul artrozic” al genunchilor. Tratament ? Desigur, antiinflatoare si multa miscare!
Ce mai aveam de facut dupa apropape un an de suferinta ? Ceea ce trebuia facut de la inceput, adica sa-mi fac un consult la Dr.Gabriel Stefanescu care in urma cu 3 ani mi-a operat soțul de ruptura de coafa rotatorie. De ce nu am facut-o din prima ? Pentru ca nicio clipa nu am asociat aceasta suferinta cu un diagnostic care necesita o interventie chirugicala. Iar, dr. Stefanescu Gabriel a fost cel care din timpul consultatiei, solicitand articulatia genunchilor in anumite pozitii specifice, a pus diagnosticul corect, precizand inclusiv gravitatea leziunilor de menisc de la ambii genunchi. Totul a fost confirmat ulterior de analiza RMN. Acum, dupa operatie, vreau sa-i multumesc din suflet dlui doctor Gabriel Stefanescu si sa-l recomand si dumneavoastra, dragi cititori, pentru ca in plus de profesionalismul si comportamentul deontologic, dl Dr.Stefanescu nu bagatelizeaza un aspect delicat si complex al relatiei doctor – pacient, si anume – teama de necunoscut. Mi-a demonstrat ca daca ne cunoastem suferinta, daca stim ce reprezinta fiecare pas pe care il avem de urmat spre vindecare, reusim sa depasim orice greutate si sa ne modelam prin autocontrol. Si cum pentru un medic bun ”un caz nu se incheie odata cu programul de lucru”, si acum ma regasesc printre cei multi care beneficiaza de sfaturile sale medicale si post operator. Va multumesc inca o data domnule doctor Gabriel Stefanescu, si fie ca realizarile dvs. profesionale sa va aduca alaturi numai pacienti multumiti !


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.