Bugeac Eugen

Ma numesc Eugen B, am 56 de ani și lucrez ca Inginer service la o Firma de aer conditionat industrial si rezidential. În urmă cu cateva luni in urma unor sarituri repetate de pe niste trepte foarte inalte am început să am o durere la genunchiul stang cand mergeam. Am fost la un medic caruia nu ii voi da numele, care a spus ca este varsta de vina am coxartroza si va trece daca stau nemiscat 7 zile si sa iau medicamente cu ibuprofen. Am stat, durerea a mai cedat dar cum faceam un efort mai mare durerea reaparea imediat. Ulterior, această simptomă s-a agravat, apărând de fiecare data când mergeam mai mult, asa am inceput sa schiopatez si mi-am dat seama ca tratamentul medicamentos care il luam cu artro help forte nu are niciun efect în cazul meu.
Am început să mă informez despre un chirurg ortoped bun pt ca banuiam ca am o ruptura de menisc; am citit diferite articole, ajungând astfel la Domnul Doctor Gabriel Stefanescu. Constatând că este un chirurg profesionist, cu experiență în efectuarea operațiilor laparoscopice, am programat un consult chirurgical pentru a îi prezenta problema mea.Mi-a recomandat sa fac un RMN. Având în vedere investigațiile RMN și simptomele pe care le prezentam, Domnul Doctor a confirmat la rândul sau ca am meniscul deteriorat de grad III B și mi-a prezentat metodele existente pentru rezolvarea problemei. Dintre acestea, singura metodă eficientă pe termen lung și cu rezultate imediate este artroscopia. Astfel, m-am programat pentru intervenția chirurgicală, cu încrederea că Dl. Doctor mă vă ajuta să scap de această afectiune.
Operația a decurs rapid, a fost un succes, recuperarea a fost rapidă datorită intervenției laparoscopice. A doua zi mergeam fara baston! Acum, la aproape 3 saptamani după intervenție, mă simt foarte bine, nu mai am nici o dificultate sa merg mulțumită experienței și profesionalismului Domnului Doctor. Post operator Dnul Doctor a avut grija aproape zilnic sa imi urmareasca evolutia genunchiului, dupa 7 zile mi-a facut o infiltratie pentru lubrefierea articulatiei, si mi-a recomandat sa incep kinetoterapia.
Ii mulțumesc Domnului Doctor Stefanescu Gabriel pentru profesionalismul de care a dat dovada, pentru modul de tratare de care am avut parte, și il recomand cu caldura tuturor persoanelor care au afectiuni ortopedice la genunchi (sau umar)care nu cedeaza cu pastile ci sigur necesita intervenția chirurgicală, având în vedere că în urma acesteia viața mea a revenit din nou la normal.
Cu stima


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.