Gina Mindrut

“Multumesc Domnule Doctor Gabriel Stefanescu!”
Doresc sa felicit Spitalul Medicover, datorita serviciilor medicale primite, prin prisma Domnului Dr. Gabriel Stefanescu – Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie.

In luna Martie a acestui an, genunchiul stang mi-a cauzat mari dureri atat ziua insa si noaptea, ca sa nu mai spun ca aveam dificultati in a merge normal……..si un mare disconfort.
Din intamplare, in luna mai am gasit programare pentru o consultatie la ortopedie: Dr. Gabriel Stefanescu. In urma consultatiei, diagnosticul fiind deja banuit de Dl. Doctor si confirmat prin investigatia RMN, la inceputul lunii Iunie m-am internat in Spital Medicover -Sectia Ortopedie avand:
– Leziune Menisc grad III;
– Plica sinoviala medial retropatelara;
– Sinovita reactiva;
Postoperator, evolutia a fost foarte buna iar in acest moment recuperararea genunchiului stang este integrala. Sunt foarte fericita pentru aceasta interventie chirurgicala perfecta la genunchiului meu, intrucat pot fi din nou o persoana activa!
Atat consultatiile, interventia chirurgicala cat si perioada postoperatorie au dovedit un profesionalism la superlativ al acestui Medic: Stefanescu Gabriel, eu nu credeam ca un medic poate dedica: timp, explicatii, rabdare, sfaturi pacientilor.
Colegii mei din societate care au vazut evolutia mea : 2 luni schiopatat, iar postoperator dupa 3 saptamani eu merg normal, au apreciat profesionalismul acestui Medic.
Doresc sa felicit Echipa Medicover pentru aceasta achizitie si sa recunosc prin aceasta experienta personala un plus valoare pentru serviciile medicale oferite de voi, prin intermendiul profesionalismului Domnului Doctor Stefanescu. De asemenea, prin experienta mea in Resurse Umane in decursul a 18 ani in societate privata, consider Resursa Umana ca fiind cea mai importanta si cea mai pretioasa Componenta a unei societati, pentru a avea rezultate sau pentru a dezvolta strategii de business. Prin serviciile si profesionalismul acestui Medic, consider Medicover un partener de incredere pentru serviciile medicale de ortopedie-traumatologie.
Urez multe realizari si multa sanatate Dlui Doctor Gabriel Stefanescu dar si intregii echipe Medicover intrucat prin efortul lor, noi pacientii primim servicii medicale de inalt profesionalism si calitate!


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.