Ionel Ilie, Ploiești

Doctor Ștefănescu Gabriel. Un nume pe care îl rostesc cu plăcere de fiecare dată. Un om de un profesionalism desăvârșit. Ca fost sportiv, practicant al fotbalului, am avut de-al lungul timpului numeroase accidentări. În urmă cu aproape 15 ani am suferit 2 intervenții chirurgicale la meniscul genunchiului stâng, în urma cărora am rămas cu grave sechele. Orice efort de intensitate medie la care era supus genunchiul îmi provoca dureri. Eram resemnat cu gândul că nu voi mai face niciodată sport, nici măcar pentru întreținere. Doar că am avut norocul să-l întâlnesc pe Doctorul Ștefănescu Gabriel. Pentru mine era imposibil de imaginat că după două operații și la 15 ani distanță ar putea să-mi rezolve problema de la menisc.
Plin de siguranță și încredere, Doctorul Ștefănescu mi-a explicat ce avea să urmeze, aveam de făcut o operație la menisc. Mi-a vorbit atât de deschis și de clar încât am reușit să înțeleg ceea ce nu am știut timp de 15 ani.
Operația a decurs foarte bine, iar a doua zi eram deja plecat acasă pe picioarele mele. Nu am avut nici un fel de dureri, iar recuperarea a fost extrem de rapidă. Am început să fac sport, cu mult peste nivelul dinainte de operație.
Îl recomand cu inima deschisă pe Doctorul Ștefănescu Gabriel, atât pentru profesionalism, cât și pentru vocația sa de medic.


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.