Suna acum!

Mandoiu Iuliana

Numele meu este Mandoiu Iuliana si am 54 de ani, iar la sfarsitul lunii august, cu un RMN facut la genunchiul drept, ajung la Spitalul Regina Maria din Bucuresti, mai exact la dr.Stefanescu Gabriel.
Cu toate ca la prima vedere pare un medic tanar, inca de la primele cuvinte incepi sa capeti incredere.
A interpretat CD-ul, mi-a desenat, mi-a explicat totul, fara sa citeasca rezultatul si concluziile RMN-ului cu care eu veneam. Vorba calda, respectuoasa si precisa mi-a dat incredere, astfel ca, pe 19 sept. doctorul Stefanescu efectueaza o artroscopie la genunchiul drept, datorita unei rupturi sau leziuni vechi a meniscului, gr.III.
A doua zi m-a dat jos din pat si am mers singura fara nici un fel de ajutor.
Va pot spune ca se preocupa indeaproape de recuperarea pacientilor si daca-i urmezi sfaturile, totul decurge perfect.
Am inceput la cateva zile kinetoterapia si la mai putin de 3 saptamani de la interventie ma simt f.bine (merg, conduc masina…)
Toata familia a fost placut surprinsa de evolutia mea, mai ales ca o cunostinta a facut aceeasi interventie vara aceasta la un alt spital si 3 saptamani a mers in carje si a avut o recuperare lenta.
Ii multumesc acum pentru preocuparea fata de noi cei cu probleme, pentru caldura si increderea pe care o transmite, iar tuturor pacientilor curaj si incredere; dr.Stefanescu este un bun specialist, intr-o continua perfectionare si la zi cu tot ce este nou in domeniu.
Nu va preocupati de nimic, caci omul si doctorul o face pentru voi. Dupa ce mi-a scos firele i-am intins mana si ne-am despartit cu o strangere de mana, iar eu gandeam cu placere ca mai exista oameni care nu uita nici un moment sa fie oameni.


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.