Marcel Bunea, Ploiești

O după amiază plăcută, prieteni, activități sportive, în acest context am avut ghinionul de a mă accidenta foarte grav. Norocul meu a fost însă întâlnirea cu omul și doctorul Ștefănescu, care, în urma investigațiilor temeinic efectuate, m-a diagnosticat cu ruptura de tendon achilean. Cu multă răbdare și profesionalism dr. Ștefănescu mi-a expus pe înțelesul meu tot ce implică tratamentul (operația de tip Kracow) și recuperarea aferentă îndepărtând tot ce înseamnă temere, frică, neștiință, lucruri de care ne lovim majoritatea când soluția este intervenția chirurgicală.
Cum m-am așteptat, operația a decurs excelent. În plus este demnă de menționat grija post operatorie pe care doctorul Ștefănescu mi-a acordat-o prin continuarea monitorizării operației, schimbarea pansamentelor și dezinfectarea zilnică și nu în ultimul rând prin informarea care o face privind evoluția intervenției, aceste acțiuni întărindu-mi convingerea că am făcut alegerea corectă apelând la serviciile dânsului.
Maniera profesională în care a tratat problema mea îl recomandă ca pe unul din cei mai buni doctori cu care m-am întâlnit, de aceea această scrisoare se vrea pe de-o parte o recomandare dată din toată inima și asumată de mine pentru DOCTORUL ȘTEFĂNESCU și pe de altă parte un MULȚUMESC OMULUI ȘTEFĂNESCU!


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.