Marius Rott

Am 34 de ani si am facut exercitii in sala de fitness in ultimii 10 ani. Nu am avut instructor personal si am facut multe exercitii in mod incorect. In ultimii ani am inceput sa am dureri la umeri dupa ce fortam cu anumite miscari. Desi aceste dureri scadeau in intensitate dupa o perioada lunga de timp, nu am scapat de ele si am ajuns sa ma obisnuiesc cu ele.
In urma cu 8 luni durerile la umarul drept au devenit foarte mari si nu mai puteam sa fac miscari foarte usoare precum condusul masinii. La domnul doctor Gabriel Stefanfanescu mersesem recent pentru o tendinita achileana si la una din consultatii i-am descris problema umarului drept. In urma unui RMN a observat ca era o leziune a tendonului supraspinos.
Tratamentul propus a fost de infiltratii cu acid hialuronic si antiinflamator urmate de sedinte de recuperare. Dupa circa doua luni de recuparare au revenit durerile si la umarul stang si dupa RMN, diagnosticul si tratamentul au fost similare. In prezent inca fac sedinte de recupare si abia astept sa imi reiau activitatile fizice, dar mult mai responsabil.
Ii multumesc domnului doctor Stefanescu si il recomand cu mare incredere.


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.