Soptareanu Constanta

Ma numesc Constanta Soptareanu, am 58 de ani, sunt din Ploiesti si am fost diagnosticata cu gonartroza gr IV. Dupa ce am incercat fel de fel de tratamente ani la rand, fizioterapie, unguente etc, singura optiune a ramas interventia chirurgicala adica inlocuirea articulatiei distruse cu proteza – artoplastie.
Am fost ingrozita citind toate informatiile despre interventia chirurgicala care este o interventie destul de complexa ,dar am avut o mare sansa sa-l intalnesc pe domnul doctor Gabriel Stefanescu, un chirurg de exceptie pe care nu-l intereseaza doar operatia in sine il intereseaza totul, de la pregatirea preoperatorie pana la recuperarea totala a pacientului.
In primul rand inainte de interventia chirurgicala a pregatit totul minutios, pas cu pas cu cea mai mare exigenta, analize, teste,etc., dar foarte important a fost faptul ca explica in detaliu toti pasii interventiei cu rabdare si mult tact ceea ce mi-a dat incredere maxima in reusita operatiei.
Interventia a fost reusita, postoperator am beneficiat de cea mai atenta asistenta din partea domnului dr. Gabriel Stefanescu care a urmarit cu inalt profesionalism si exigenta evolutia dupa operatie.
Sunt profund recunoscatoare domnului dr. Gabriel Stefanescu care este un chirurg excelent, exigent care se dedica profesiei de medic cu cinste si care mi-a dat sansa sa duc o viata fara dureri.


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.