Vânătoru Elena

Povestea mea începe într-o dimineață când m-am trezit cu o ușoară durere de umăr stâng, durere care a persistat o săptămână. Intrând în a doua săptămână de dureri, de data aceasta insuportabile, am început să merg la diferiți doctori ortopezi (3 la număr), dar din păcate toți mă trimiteau acasă spunându-mi că nu am nimic.
După acea săptămână cu dureri crunte (și nu exagerez deloc), un bun prieten mi l-a recomandat pe domnul doctor GABRIEL ȘTEFĂNESCU. Am intrat la domnul doctor în cabinet, i-am spus ce mă supară și m-a pus la ridic mâna (nu am putut), mi-a cerut să vadă o radiografie a umărului punându-mi diagnosticul de CALCIFICARE SUPRASPINOS… și mi-a spus că remediul este o intervenție chirurgicală, după care a început să-mi explice pe niște desene ce înseamnă ce am eu la umăr. Nu puteam urmări ce explica dumnealui pentru că am fost foarte bulversată de diagnostic și de faptul că nu aveam alt remediu decât acea intervenție chirurgicală, așa că mi-am luat la revedere de la domnul doctor și am plecat acasă pentru a discuta problema cu familia mea.
După o lună de frământări și dureri am decis să revin (și bine am făcut) pentru a discuta datele problemei mai în amănunt cu domnul doctor, după care am fost operată. A doua zi după operație am plecat acasă fără acele dureri crunte și pe cât posibil folosindu-mi măna stângă.
Țin să menționez că după intervenție domnul doctor s-a interesat de starea mea de sănătate și tot datorită dumnealui am urmat niște ședințe de recuperare, iar astăzi nu mai am nici un fel de durere, folosindu-mi mâna stângă exact ca înainte, îmi pot ridica fetița de 2 ani în brațe și mă pot juca cu ea.
Mulțumesc domnului doctor pentru răbdare și profesionalism.


Gabriel Ștefănescu

Chirurg ortoped ultraspecializat în TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ cu peste 18 ani de experiență

Pentru stabilirea unui diagnostic corect și la timp, programați-vă la o consultație ortopedică.